Lions Clubs International / District 107-B: Lions-kausi 201

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Lions-kausi 2018-19 lähestyy puoliväliään. Te rakkaat leijonat olette tehneet upeaa työtä palvellen ja auttaen. Samanaikaisesti olette pitäneet hyvää huolta toisistanne ja parantaneet klubiviihtyvyyttä. Jäsentilanteemme on pysynyt hyvänä. Toivotan teistä jokaiselle rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa! Lions-työt jatkuvat taas pyhien jälkeen. Joulukorttirahat olen lahjoittanut tänä vuonna Campaign 100 -keräykseen hyödyttämään apua tarvitsevia. —— Lions-sesongen 2018-19 närmar sitt mittpunkt. Ni kära lion har gjort svindlande job, betjänat och hjälpt. Samtidigt har ni tagit hand om varandra och förbättrat klubtrivsel. Vår medlemsituation har stannat bra. Jag önskar ert alla fredful jul! Lions-arbete fortsätter igen efter helg. Julkort-pengar har jag donerat det här året till Campaign 100 samling för att nytta dom som behöver hjälp. Sanna Mustonen piirikuvernööri / distriktsguvernör