LionsKalajoki2019

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liiton 66. vuosikokoukseen Kalajoella ei ole enää kuin 154 päivää. Tutustu osallistumispassien hintoihin ja merkkaa päivät 7.-9.6. jo kalenteriisi. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vk2019kalajoki
Vuosikokous 2019 Kalajoella lähestyy… Aikaa ankkurin nostoon vain 154 päivää! Nyt alkaa tulla julkisuuteen pieniä paljastuksia, aloitetaanpa vaikka sillä mikä meitä kaikkia kiinnostaa varmasti kovasti eli “passien hinnat”… Tässä vielä salaisuudeksi jää puoliso-ohjelmat yms. Suluissa olevat hinnat jälki-ilmoittautuneille. #vk2019kalajoki #lions #LionsFinland…