LC Helsinki / Meilahti: LC Helsinki/Mei

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Helsinki/Meilahti järjesti tämänvuotisen joulukonsertin Lucian päivänä 13.12.2018 Johanneksen kirkossa. Esiintyjinä olivat Helena Juntunen, Raimo Sirkiä ja KYL kuoro johtajanaan Visa Yrjölä. Solistien ja yhteislaulujen säestäjänä toimi Markku Mäkinen. Taas lähes 2000 henkeä oli saapunut herkistymään joulun tunnelmaan. Kiitokset heille osallistumisesta LC Helsinki/Meilahden toimintaan. Tehdään hyvää yhdessä!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin