Suomen Lions-liitto ry

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Vuoden alussa voimaantullut tulorekisteri vaikuttaa myös klubeihin ja piireihin. Klubit ja piirit ovat velvollisia tekemään ilmoitukset tulorekisteriin esimerkiksi silloin, kun ne järjestävät tilaisuuden, jossa esiintyvälle taiteilijalle maksetaan korvaus eikä taiteilija ole ennakkoperintärekisterissä. Lue lisää tästä ja monista muista mielenkiintoisista aiheista vuoden ensimmäisestä LION 01/19 -lehdestä, joka ilmestyy ystävänpäivänä 14.2.2019. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti…