Suomen Lions Quest: Tänään Jyvä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tänään Jyväskylässä Lions Quest -peruskurssilla ollut Minna kasvattaa arkisin 14 3-vuotiasta. Hän kertoi saaneensa kurssilta paljon työkaluja ja että samanlaisia iloja ja haasteita on ihan pientenkin lasten kanssa kuin koululaisten arjessa. Hänen mukaansa samat asiat pitää vaan osata sanoa selkeästi ja lyhyempinä lauseina. Minna suosittelee LQ-ohjelman käyttämistä myös ihan pienille.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin