Palveluapuraha uusia jäseniä hankkineille klubeille

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Huhtikuussa on hyvä aika hankkia uusia tekijöitä klubiinne. Kansainvälinen järjestö myöntää klubeille palveluapurahan niistä lionjäsenistä, jotka on otettu mukaan toimintaan ja joista on raportoitu huhtikuun aikana. Myönnetyt varat tulee käyttää aktiviteettien suunnitteluun. Lue lisää ohjeita liiton kotisivuilta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Jäsenmäärän kasvattaminen, jäsenten säilyttäminen jajäsenten aktiivisuuden innostaminen ovat avain hyvinvoivaan klubiin jatarkoituksenmukaiseen palveluun. Oikeilla resursseilla klubinne voi juhlia…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin