Synkkä YK-arvio valmis: Luonnon tila heikentyy nyt ennen näkemätöntä vauhtia – kolmannes maapallon luonnosta tuhoutuu vuoteen 2050 mennessä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Pariisissa on julkaistu ensimmäinen laaja maailmanlaajuinen arvio siitä, kuinka luonnon köyhtyminen johtaa hoitamattomana samaan, mihin ilmastonmuutos: rajuihin muutoksiin nykyisen kaltaisella maapallolla. Suomalaisten kulutustottumusten köyhdyttävä vaikutus luontoon ei päivänvaloa kestä, se on yksi maailman raskaimmista henkeä kohden. Mitä me pohjoisen leijonat voisimme tehdä kuormittavuutemme vähentämiseksi? Vesiensuojeluaktiviteettien kautta vaikutamme. Joka päivä voimme vaikuttaa valintojemme kautta. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions
Luonnon tilan parantaminen vaatii kansainvälisen luontopaneelin mukaan isoja muutoksia sekä tuotteiden valmistuksessa että kulutuksessa….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin