Kutsu klubeille osallistumaan lippumarssiin ja kunniakäyntiin Hietaniemen sankarihaudoilla 13.1.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hei Lions-klubien jäsenet,

Olette lämpimästi tervetulleita osallistumaan lippumarssiin ja kunniakäyntiin Hietaniemen sankarihaudoilla perjantaina 13. tammikuuta 2023 klo 10:30 – 11:40.

Aikataulu:

  • Kokoontuminen alkaa klo 10:30.
  • Marssiosaston järjestäytyminen liikkeellelähtöä varten klo 10:40.
  • Sankariristin ja Marsalkka Mannerheimin haudan kunniavartiot (airuet) sekä kuoro lähtevät ennen marssiosastoa ja ovat paikoillaan viimeistään klo 10:55.
  • Marssiosasto lähtee liikkeelle klo 11:00 ja poistuu aukiolta noin klo 11:30 – 11:40.
  • Siirtyminen ravintolaan Melvin Jones -syntymäpäivälounaalle, ilmoittaudu lounaalle täällä

Varmista, että klubisi lippu on mukana lippumarssissa

Toivomme kaikkien klubien lippujen osallistuvan lippumarssiin. Varmista seuraavassa klubi-illassa, että olette mukana 👍

Käsiohjelma

Video vuoden 2022 kunniakäynniltä

Mistä tapahtumassa on kyse?

Tämä tilaisuus on erityisen merkityksellinen, sillä tammikuussa juhlimme lionstoiminnan perustajan, Melvin Jonesin, syntymäpäivää. Jones, joka muutti liikemiesyhdistyksen toimintaa Yhdysvalloissa yhteiskuntaa palvelevaan suuntaan, on esimerkki meille kaikille siitä, kuinka voimme vaikuttaa yhteisöömme ja maailmaamme. Hän käytti runsaasti aikaa lionstoiminnan kehittämiseen ja on inspiraationa meille kaikille.

Kunniakäynnillä sankarihaudoilla haluamme osoittaa kunnioitusta ja kiitollisuutta niille rohkeille, jotka ovat antaneet henkensä isänmaamme puolesta. Samalla kun muistelemme Melvin Jonesin perintöä, muistamme myös urhoollisia vainajia, jotka ovat uhranneet itsensä meidän kaikkien hyväksi.

Tapahtuma ei ole vain muisto- ja kunnianosoitustilaisuus, vaan myös tilaisuus juhlistaa yhteisömme rakentajia, kehittäjiä ja puolustajia – arvoja, jotka ovat syvällä lionstoiminnan ytimessä.

Kutsumme teidät kaikki osallistumaan tähän arvokkaaseen tapahtumaan ja jakamaan yhdessä kiitollisuuden ja kunnioituksen hetkiä. Toivomme näkevämme teidät siellä!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Vastaa