PERUTTU: Lasten Leijonahiihto Tapiolan Silkkiniityllä su 3.3.2024 klo 13 – 15

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Arvoisat nuoret hiihtäjät ja heidän vanhemmat,

lämpimästi tervetuloa osallistumaan perheen pienimmistä suurimpiin ainutlaatuiseen talvitapahtumaan, Lasten Leijonahiihto, joka järjestetään Silkkiniityllä sunnuntaina 3.3.2024 klo 13-15.

Lataa tulostettava kaksipuoleinen kutsukirje (PDF)

Tämä tapahtuma on loistava tilaisuus kaikenikäisille perheenjäsenille päästä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja ihanasta talvisäästä, samalla kun saamme liikuntaa ja hauskanpitoa yhdessä. Tapahtuman tavoitteena on tarjota rento ja iloinen päivä täynnä hiihtoa, jossa kaikki – lapset, vanhemmat ja isovanhemmat – voivat kokea hiihdon ilot omalla tasollaan.

Lasten Leijonahiihto ei ole kilpailu

Leijonahiihto ei ole kilpailu, vaan kaikki osallistujat voivat suorittaa omassa tahdissaan erilaisia hiihto- ja tekniikkatehtäviä (hiihtorasteja). Jokainen osallistuja palkitaan palkintopallilla ainutlaatuisella Leijonahiihtomitalilla ja makealla yllätyksellä hiihdon päätteeksi. Lisäksi tarjoamme mehua koko perheelle, jotta energiaa riittää koko tapahtuman ajan. Suosittelemme kutsumaan mukaan myös isovanhemmat viettämään laatuaikaa lastenlasten kanssa.

Tapiolan Silkkiniityllä su 3.3.2024 klo 13 – 15

Tapahtumapaikka on Tapiolan Silkkiniityn länsipäässä, osoite on suunnilleen Opintie 12. Emme suosittele saapumista itse tapahtumapaikalle autolla, koska siellä ei ole parkkitilaa. Tapiolan keskustassa löytyy parkkitilaa.

Voitte saapua tapahtumaan mihin aikaan tahansa klo 13 ja 15 välillä. Tapahtuma järjestävät lionsklubit Espoo/City, Stamina ja Tapiola. Kumppanina on Espoon kaupunki. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua myös muiden päiväkotien ja koulujen lapsiin sekä heidän vanhempiinsa.

Toteutetaan sää- ja lumitilanteen salliessa

Muistutamme, että tapahtuma toteutetaan sää- ja lumitilanteen salliessa. Helmikuun puolivälissä tilanne näytti siltä, että pääsemme nauttimaan hienosta hiihtosäästä.
Lisätietoja tapahtumasta antaa Heikki Hartikainen, sähköpostitse heikki.hartikainen@lions.fi[/encode) tai puhelimitse [encode]0400 610016.

Odotamme innolla, että saamme viettää tämän talvisen päivän yhdessä teidän ja perheenne kanssa. Laittakaa siis suksenne kuntoon ja tulkaa nauttimaan talvesta kanssamme!

Ystävällisin terveisin,

Järjestäjätiimi: Lionsklubit Espoo/City, Stamina ja Tapiola, kumppanina Espoon kaupunki


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin