Pressaristeily 1.10.2022 – Tule mukaan!

Piiri järjestää 1.10.2022 Pressaristeilyn ja toivottaa kaikkien klubien edustajat mukaan.
Kutsu ensisijaisesti klubien presidenteille, mutta jos presidentti on estynyt osallistumasta, niin mielellään kuitenkin edustaja klubista.

Matkalla on mukana myös piirineuvoston jäsenet ja yhdessä keskustelemme piirin asioista ja opimme Suomen Lions-liiton Strategia 2030 liittyviä asioita
kuten klubien arvokeskustelujen pitäminen ja teemme yhdessä työpajoja, joissa mietimme muita strategiaan liittyviä asioita.

Risteily järjestetään Eckerö Linen M/S Finlandialla lauantaina 1.10.2022.
Laiva lähtee Länsisatamasta klo 15.15 kohti Tallinnaa ja palaa takaisin Helsinkiin klo 21.00
Vaikka laiva käy Tallinnan satamassa, me emme poistu laivalta vaan jatkamme laivan kokouskeskuksessa.

Kokouskeskuksen tarjoilut: pientä suolaista ja makeaa purtavaa, hedelmiä, kahvia/teetä, virvokkeita, mehua, olutta sekä puna- ja valkoviini hanasta.

Klo 18.15 siirrymme hyvin ansaitulle “Syksyn satoa ja riistaherkkuja” Buffet-illalliselle (buffetin hintaan sisältyy ruokajuomat: valko-/punaviini, olut, virvoitusjuomat, kivennäisvesi, vesi, tuoremehu, maito, kahvi.)
Ruokailun jälkeen on vapaata aikaa ostoksille ja rennolle yhdessäololle, vaikka ei meidän ole siihenkään mennessä ole tarkoitus “jäykistellä” vaan keskustella piirin asioista ja strategiasta rennosti ja avoimesti.

Kokousristeilyn normaalihinta on 69 €, mutta piiri kattaa osan kustannuksista koulutusbudjetista LCI:n koulutusapurahan turvin ja näin ollen
Kokousristeilyn hinta osallistujille on vain 40 €. (ja klubit voivat halutessaan kustantaa presidentin/muun edustajan osallistumisen)

Sitovat ilmoittumiset alla olevalla lomakkeella 18.9.2022 mennessä (meidän tulee ilmoittaa osallistujien määrä laivayhtiölle 19.9.2022)

Maksut Lions-Piiri 107-b ry:n tilille ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 22.9.2022.
Tilinumero FI72 1004 3000 2049 15, Viitenumero 1135.

Auto mukaan?

Jos haluat ottaa auton laivalle mukaan, niin sekin onnistuu ja vieläpä ilmaiseksi. Autopaikkoja on tosin rajoitetusti saatavilla, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti.
Ilmoita lomakkeelle, että haluat ottaa auton mukaan ja sen rekisterinumero. Näille miniristeilyn ajaksi laivalle pysäköidyille autoille on kaksi eri korkeusluokkaa max. 1,9 m ja max. 2,4 m, Ilmoita myös kumpaan luokkaan autosi kuuluu. lue lisää: https://www.eckeroline.fi/auto-mukana-matkalla
Ja ilmoita kaikki autossa matkustavien henkilöiden nimet, koska silloin heidän risteilylippunsa toimitetaan auto-lähtöselvitykseen. Muut saavat lippunsa terminaalin aulassa järjestäjiltä.
HUOM. Vaikka joku toinen matkustaisi auton kyydissä, niin hänen on täytettävä oma ilmoittumislomakkeensa. Vain auton kuljettaja ilmoittaa auton mukaan risteilylle.

Jos valitsit edellisessä kohdassa "muu klubin edustaja", niin kerro tehtävänimikkeesi
Laivayhtiö vaatii matkustajilta syntymäajan. Anna muodossa pp/kk/vvvv
Jos tarvitset autopaikan ilmoita alapuolislla kentillä auton tiedot ja muiden matkustajien nimet (tässä ilmoittautuva henkilö on oletusarvoisesti autossa mukana)
Ilmoita muiden autossa matkustavien henkilöiden nimet (yksi nimi/rivi). HUOM 1. Tässä ilmoitettujen henkilöiden tulee siirtyä laivalle autossa, koska heidän lippunsa toimitetaan auto-lähtöselvitykseen HUOM 2. Näiden henkilöiden tulee kuitenkin ilmoittaa itsensä omalla ilmoittautumislomakkeella mukaan risteilylle.