Seuraa.lions.fi ilmoittautumislomake – älä poista tai editoi tätä sivua!!!!!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

WhatsApp-ryhmän tiedot

Sinulla on oltava tässä vaiheessa perustettna WhatsApp ryhmä, jonka liität mukaan seuraa.lions.fi -palveluun. Nämä tiedot näytetään käyttäjille, kun he liittyvät ryhmään.
Tämä nimi näkyy osallistujille WhatsApp-ryhmän nimessä. Se on oltava lyhyt (5 - 40 kirjainta) ja kuvattava aluetta siten, että normaalit ihmiset ymmärtävät sen. Alueen koko on olatava sellainen, että ihmiset alueella ovat valmiita tulemaan aktiviteettiin eikä välimatkat ole liian suuria. Aluetta EI SAA MÄÄRITTÄÄ piirin tai klubien rajojen perusteella vaan ihmisten tarpeiden ja liikkumisen perusteella. Kaiken lähtökohtana ovat ihmisten tarve saada tietoa eikä organisaatiomme rajat. Useampi klubi voi käyttää samoja alueita. Yhteistyössä on voimamme.
Tämä näytetään käyttäjille liittymissivulla osoitteessa seuraa.lions.fi. Kuvaile lyhyesti ryhmän sisältöjä ja toimintaa. Voit käyttää oletustekstiä sellaisenaan.
Kopioi perustamasi WhatsApp-ryhmän liittymislinki ryhmän asetuksista tänne. Testaa, että linkillä pääsee liittymään ryhmään.

Ryhmää ylläpitävien klubien tiedot

Suosittelemme, että sovitte ryhmän alueella toimivien klubien kanssa yhteisesti seuraa-ryhmän perustamisesta ja sen käyttämisestä viestinnässä.
Valitse piiri, jonka alueella olette. Piiriä ei näytetä käyttäjille ja se on on vain sisäiseen käyttöön. Jos alue on useamman piirin alueella, valitkaa jokin alueen piireistä. Tämä tieto auttaa meitä tietämään sisäisesti missä päin Suomea WhatsApp-ryhmiä on.
Tämä tieto näkyy palvelun sivulla osoitteessa seuraa.lions.fi, kun käyttäjä on liittymässä ryhmään.

Pilotin yhteyshenkilön nimi (pääylläpitäjä)

Tätä tietoa ei näytetä käyttäjille.
Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan tämän hankkeen kommunikointiin. Sitä ei näytetä julkisesti tai jaeta hankkeen ulkopuolisille. Käytä mieluiten Lions-säähköpostiasi eli mikä on rekisteröity Lionsin tiedoissa tai @lions.fi.
Matkapuhelinnumeroa käytetään ainoastaan tämän hankkeen kommunikointiin ja oman alueesi WhatsApp-ryhmässä, jossa olet admin. Se näkyy WhatsAppissa kaikille ryhmän jäsenille.

WhatsApp-ryhmän alueen postinumerot

Alueen sijainti määritetään postinumeroilla. Käyttäjät löytävät oikean ryhmän antamalla oman asuinalueensa postinumeron. Luettele alla mitkä postinumerot kuuluvat tämän ryhmän alueeseen.
Ensimmäinen postinumero, joka kuuluu WhatsApp-ryhmäsi alueeseen. Voit lisätä useamman postinumerosarjan.
Viimeinen postinumero, joka kuuluu WhatsApp-ryhmäsi alueeseen.

Henkilötietojen käsittelyluvat

Annan luvan: