Arne Ritari -säätiö

Lataa video ja esittele klubi-illassa.

Presentaatio

Lataa PDF-esitys ja esittele klubi-illassa.

Apurahahakemukset riittävän ajoissa!

Arne Ritari – säätiö myöntää apurahoja kohteisiin, jotka ovat ennalta sovittujen sääntöjen mukaisia.  Palveluaktiviteettien tulee olla klubilaisten suorittamia ja klubin hallinnoimia.

Myönnetty apuraha voi olla joko 50% tai 40% kohteen kokonaiskustannuksista, tiettyjen erikoistöiden osalta vain 30%.
Apurahan hakemuslomakkeen voi ladata AR-säätiön sivuilta.

Sieltä löytyvät myös tarkat ohjeet sääntöjenmukaisista kohteista ja hakemukseen tarvittavista liitteistä. Hakemus toimitetaan piirin ARS-toimikuntapuheenjohtajalle (tarja.valvisto@ar-saatio.fi), jolta tarvittaessa saa lisätietoja.

Hakija, jolle apuraha on myönnetty, voi hakea uutta apurahaa aikaisintaan kahden (2) vuoden kuluttua myöntämisestä. Samaan kohteeseen uutta apurahaa hakijalle voidaan myöntää aikaisintaan kolmen (3) vuoden kuluttua edellisestä myönnöstä.

Viime vuosina Säätiö on myöntänyt apurahoja varsin moninaisiin kohteisiin koulun mopokatoksesta frisbeegolfradan rakentamiseen, kipupumpun hankinnasta partiokämpän vesikaivon rakentamiseen, invalidien kesäpaikan laiturista puulajipuiston perustamiseen ja vähävaraisten perheiden kesäretkeen.

Adressit – ota hyväksi tavaksi!

ARS-adressit sopivat muistamiseen niin ilon, kiitoksen kuin surunkin päivänä. Adressipakkaus sisältää viisi eri kuva-aiheista A4-välilehteä, joille voi tulostaa tai käsin kirjoittaa tilanteeseen sopivan tekstin. Toki sivun voi itsekin laatia mm. jotain omaa kuvaa käyttämällä. Ohje löytyy oheisesta linkistä: https://www.lions.fi/arne-ritari-saatio/toiminta/adressit/kuinka-kaytan-omia-kuvia-valilehdella/

Adressit tilataan AR-säätiön tilauslomakkeella (nappula alla) tai toimikunnan puheenjohtajalta tarja.valvisto@ar-saatio.fi. Laskun toimitetuista adresseista (10 euroa/kpl) Lions-liitto lähettää suoraa tilaavan klubiin sen sähköpostiosoitteella. Useissa piirin tilaisuuksissa adresseja on myös saatavilla!

Arne Ritari -killan jäsenyys (Lions-ritari)/Pro Ritari

Lions-ritarikillan jäsenyys on arvostettu huomionosoitus klubin ansioituneelle jäsenelle. Säätiö on myöntänyt ritari-arvoja eli Arne Ritari-killan jäsenyyksiä tähän mennessä jo runsaat 2340 kpl.  B-piirissä ritareita on 108 – joten lisää mahtuu piiriimme runsain mitoin! Jäseneksi ottaminen tapahtuu juhlallisin menoin piirin AR-tilaisuudessa, klubin vuosijuhlassa tai klubi-illassa. Hakemuslomakkeen klubi voi tulostaa AR-säätiön sivuilta.

Tietoja säätiöstä

Arne Ritari-säätiö on perustettu vuonna 1986 tukemaan ja edistämään suomalaisten lionsklubien hyväntekeväisyyteen johtavia aktiviteetteja. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla apurahoja Suomen lionsklubien omille ja/tai klubien yhteisille palveluaktiviteeteille. Säätiö hankkii varoja pääasiassa luovuttamalla adresseja lahjoituksia vastaan sekä myöntämällä Lions-ritarin/Pro Ritarin arvoja. Säätiön asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu seitsemän jäsentä, joista yksi on Suomen Lions-liitto ry:n edellisen kauden puheenjohtaja. Hallituksen sihteerinä toimii säätiön asiamies.

Lisätietoja

OBS!
Information på svenska 🇸🇪

https://www.lions.fi/se/arne-ritari-saatio/

Muut palkitsemiset

https://www.lions.fi/arne-ritari-saatio/toiminta/palkitseminen/

Vastaava henkilö

Artikkeleita ei löytynyt.

Viimeisimmät uutiset

Arne Ritari säätiön esittely klubi-iltoihin

Arne Ritari säätiön esittely klubi-iltoihin

Nyt on hyvä aika virkistää klubin jäsenten muistia mitä kaikkea Arne Ritari säätiön avulla voitte tehdä. Arne Ritari säätiön tiedotuspaketti ...