Nuorisovaihto

Nuorisoleirit hyväksyttiin järjestön aktiviteetiksi vuonna 1974. Niiden tavoitteena on edistää lionismin ensimmäistä päämäärää:
”Luoda ja ylläpitää yhteisymmärrystä maailman kaikkien kansojen keskuudessa.”

AJANKOHTAISTA
Iso osa nuorisovaihdosta koostuu nuorten isäntäperhejaksosta. Nyt haemme isäntäperheitä kesälle 2019, ensisijaisesti aikavälille:
08.07 – 27.07 EUn ulkopuolelta tulevat
14.07. – 27.07 EU:sta tulevat

Isäntäperhe – lomake: Host_Family_form_2019

 Isäntäperheenä_toimiminen-useimmin_kysytyt_kysymykset

Isäntäperheet ovat Lions-klubien aktiviteetti ja hakemus täytetään yhdessä lähettävän klubin kanssa. Ole siis yhteydessä lähimpään Lions-klubiisi ja sovi heidän kanssaan hakemuksen jättämisestä ja haastattelusta. Piirimme alueen lähintä klubia voit hakea:
https://jellona.info/otsikko-klubit-alueet-ja-lohkot/

Mikäli et tavoita klubia tai et tiedä mikä olisi lähin klubi sinulle, voit myös olla yhteydessä suoraan piirimme Nuorisovaihtojohtajaan Sami Mantereeseen, niin etsitään yhdessä lähin Klubi.

VAIHTO 2020

KETKÄ VOIVAT HAKEA?

Nuorisovaihtoon hakevan nuoren tulee täyttää 17 vuotta ennen vaihtoon lähtemistä tai hän voi täyttää vaihtovuoden kuluessa korkeintaan 21 vuotta.
-> Toisin sanoen, kesän 2020 nuorisovaihtoon voivat hakea
kaikki 17-21 vuotta 30.6.2020 mennessä täyttäneet.

Näistä rajoista on joitakin maakohtaisia poikkeuksia, kts.  kohdemaaesittelyt:
www.lions.fi/toiminta/nuorisovaihto/suomesta_lahteva_vaihto

KUINKA HAETAAN?
Nuorisovaihto on Lions-klubien aktiviteetti ja hakemus täytetään yhdessä lähettävän klubin kanssa. Ole siis yhteydessä lähimpään Lions-klubiisi ja sovi heidän kanssaan hakemuksen jättämisestä ja haastattelusta. Piirimme alueen lähintä klubia voit hakea:
https://jellona.info/otsikko-klubit-alueet-ja-lohkot/

Mikäli et tavoita klubia tai et tiedä mikä olisi lähin klubi sinulle, voit myös olla yhteydessä suoraan piirimme Nuorisovaihtojohtajaan Sami Mantereeseen, niin etsitään yhdessä lähin lähettävä klubi:

KLUBEILLE:
2020 kauden hakukaavake: Tulossa loka-marraskuussa 2019.
Vain tätä lomaketta saa käyttää, sillä se sisältää maininnan EU:n uudesta tietosuojalaista, jota meidän pitää ehdottomasti noudattaa.
Täytetty lomake liitteineen palautetaan piirin Nuorisovaihtojohtajalle 15.12.2019 mennessä.
Mikäli kuitenkin jokin askarruttaa, autan mielelläni.

Nuorisovaihtoterveisin,

Approved
Nuorisovaihto-vastaava (YCEC)
Tehtäväkuvaus:

Nuorisovaihto-vastaavan tehtäviin kuuluu nuorisovaihtoinfotilaisuuden organisoiminen. Piirin nuorisovaihtohakemusten käsittely. Nuorisovaihtoleirijärjestelyjen käynnistäminen piirin vuorolla. Greeting-tarpeista tiedottaminen.