Piirikuvernöörin kirje – lokakuu 2024

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hyvät B-piirin leijonat,

Hyvää alkusyksyä kaikille. Kausi on käynnistynyt muutamalla hienolla tapahtumalla, suurimmat niistä ovat olleet panostuksia nyt käynnissä olevaan Kutsu Leijonaksi –kampanjaan. Kampanja on nimellisesti jäsenhankinta- ja laajentumiskampanja, mutta sen keskeisin tavoite on varmistaa ja kehittää Lions-toiminnan vaikuttavuutta varmistamalla toiminnan jatkuvuus. Kun jäsenyyden houkuttelevuus on kohdallaan ja sitä tuodaan tietoisuuteen riittävästi, niin varmistetaan, että jatkossakin riittää tekijöitä tapahtumissamme ja aktiviteeteissamme.

Kansainväliset terveiset

Oslossa järjestettiin viikonloppuna 5.-6.10. kansainvälinen Lions-tapahtuma, jossa keskiössä oli laajenemiskampanja. Tapahtumassa ideoitiin sekä jäsentyytyväisyyden kehittämistä että uusien klubien kehittämisen ajatuksia. Tapahtumaan osallistui n. 100 lionia Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Brittein saarilta ja Alankomaista.

Kutsu Leijonaksi

Kutsu Leijonaksi – jäsenhankintakampanjan ensimmäinen suuri tapahtuma järjestettiinn Helsingin Narinkkatorilla 17.8. klo 12-16. Tapahtumassa oli järjestetty ohjelmaa lapsille, mm. ”Leijonan metsästys” ja siellä esiintyi Kengurumeininki-duo. Sen lisäksi Leot ja Ruoholahden klubi kasvomaalasi lapsia. Tapahtumassa oli myös esillä nopeasti pystytettävä ja purettava siirrettävä hirsimökki, sekä muita lions-ständejä.

Kampanjan suunnittelua vietiin eteenpäin heti seuraavana viikonloppuna Hämeenlinnassa pidetyn kuvernöörineuvoston kokouksen yhteydessä järjestetyissä työpajoissa, joihin osallistui laajasti lioneita Suomen eri piireistä ja liitosta.

Piirin toimintaa

Piirin kauden avajaiset järjestettiin torstaina 22.8.2022 Lippulaivan kirjastossa. Paikalla oli n. 30 lionia kuuntelemassa kauden tavoitteita piirineuvoston jäsenten esittelemänä

Koulutustoiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin, mutta olisi toivottavaa jos piirin klubien jäsenet osallistuisivat laajemminkin koulutuksiin. Koulutustoimintaa on kehitetty viime vuosina, ja uskon, että monet yllättyisivät positiivisesti koulutusten tasosta.

Presidenttiristeily järjestettiin 14.9. klubien presidenttien ja piirineuvoston jäsenten tapaamisena. Risteilylle osallistui n. 35 lionia, ja työpajoissa oli hyvät ja tuottoisat keskustelut. Kiitos kaikille osallistuneille!

Ystävällisin terveisin

Heikki Viika
DG 2024-2025 District 107-B 

Heikki Viika
DG 2024-2025 District 107-B 
+358 40 517 3114
heikki.viika@lions.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin