Kutsu siivoustalkoisiin Korkeasaareen lauantaina 21.4.2018. Ilmoittaudu heti!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Puhdas Itämeri työryhmä järjestää Korkeasaaren etelärannan siivoustalkoot 21.4.2018 klo 10 alkaen. Infoa tapahtumasta ja ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPquWzdbrr7Hn6_SsjeeZWWc5EoXfUJSqroiDOIghc55ecSQ/viewform Tervetuloa mukaan!
Korkeasaaren karhut ovat heränneet. Korkeasaaren eläintarha perustettiin opiksi ja valistukseksi, jotta kansanpuistossa olisi ylentävää ajanvietettä. Luonto- ja ympäristötietouden välittäminen on eläintarhan tärkeimpiä tehtäviä. Ympäristömme muuttuessa eläintarha on kuin ikkuna luo……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin