Jellonien Kulmat kuntoon! -haaste kiirii yli valtakunnan

Kulmat kuntoon! -talkootempauksen tavoitteena on saada miljoona suomalaista tuunaamaan lähiympäristöä kuntoon leijonien ja leojen kanssa. Nyt on oiva tilaisuus täydentää klubien palveluvalikoimaa sekä saada jellonatoiminta räiskyvästi ihmisten pariin.

Toiminta käynnistyy jo kevään aikana

Talkoilua voi järjestää ympäri vuoden. Toiminta huipentuu vuosittain elokuun viimeiselle seitsemälle päivälle. Vuonna 2021 Kulmat kuntoon! -talkoiluviikko järjestetään 25.-31.8.2021. Lähde toimimaan nyt!

Talkoilu voi olla lähitienoiden siivousta sekä muuta kotikulmien ja lähiympäristön tuunausta, kuten vieraslajien kitkemistä, purotalkoita tai arvokkaan kulttuurikohteen korjausta. Mitkä asiat kaipaavat kulmillasi tuunausta?

Karjaise haaste käyntiin ja ryhdy haastajaleijonaksi

 Kerro myös, että nyt ollaan liikenteessä maan laajuisesti. Tehkää klubien kanssa yhteistyötä ja valitkaa yhteinen yhteyshenkilö, esim. palvelujohtaja. Haasta tuunaukseen mukaan ensiksi esimerkiksi paikallinen koulu tai asukasyhdistys. Kasvata haastettua joukkoa vuosittain.

Liity ”Kulmat kuntoon – yhdessä ympäristön puolesta” Facebook -ryhmään

Laitetaan arvokas tieto kiertämään. Jaa tietoa tapahtumastasi ryhmässä. Voit jakaa myös omia tuunaus-, järjestämis- ja tapahtumavinkkejäsi. Saat sieltä myös vinkkejä sekä tietoja erilaisista muista tapahtumista. Ryhmä on avoinna myös muille kuin meille leijonille. Kutsu tuttujasikin mukaan ja postaa faceen tapahtumakuvia!

Tule mukaan rakentamaan raikasta ja houkuttelevaa leijonien ympäristöliikettä

Vastuullisuus ja halu toimia oman ympäristön puolesta vahvistuu ihmisten parissa. Mikä parasta, ympäristö on yksi leijonien kansainvälisistä painopisteistä ja se tarjoaa hurjan monta tapaa tehdä hyvää. Liity tulevaisuudentekijöiden uskaliaaseen joukkoon ja innosta muitakin mukaan. Muista, että ympäristötyön lisäksi voit tehdä muutakin palvelutyötä.

Materiaalipankki

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä puhtaatvedet@lionstoimisto.fi

Viimeismmät ympäristöuutiset

Kulmat kuntoon Kirkkonummi - CITO-tapahtuma yhdisti ympäristönsuojelun ja geokätköilyn

Kulmat kuntoon Kirkkonummi – CITO-tapahtuma yhdisti ympäristönsuojelun ja geokätköilyn

LC Kirkkonummi-Kyrkslätt ja LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/Nice klubien yhteinen Kulmat kuntoon -tapahtuma sai uudenlaisen käänteen, kun se yhdistettiin geokätköilyyn CITO-tapahtumana. Tämä luontoliikuntamuoto ...