Valmennus

B-piiri järjestää valmennuksia klubitehtävien hoitajille ja toimikuntien puheenjohtajille toiminnan tueksi. Tilaisuudet ovat tarpeen varsinkin uusille tehtävien hoitajille, mutta myös kokeneet hyötyvät niistä. Ohjelmien aikana on tilaa keskusteluun ja kyselyyn.
Ottakaa ilo ja hyöty irti valmennuksista! Tehtävät sujuvat, kun osaaminen on hallussa.

Kaikissa tilaisuuksissa on tarjolla joko kevyt ateria tai kahvi/tee ja voileipiä, jotka osallistuja maksavat paikalla. Mahdolliset tilojen vuokrat kustantaa piiri.

Annamme mielellämme lisää tietoa tilaisuuksista. Ota yhteyttä! (yhteystiedot sivun lopussa)

TERVETULOA!

Valikosta löytyy linkit sivuille
Kenelle, miksi ja mitä valmennus on: Lisätietoa valmennuksista yleensä
Valmennusmateriaalit: aikaisempien valmennusten materiaalit

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Approved
Jukka_uusitalo
Jukka Uusitalo
Koulutusjohtaja (GLT)
040 756 6522
Tehtäväkuvaus:

Koulutusjohtaja laatii piirikuvernöörin kanssa piirin valmennussuunnitelman, johon kuuluvat klubivirkailijoiden, uusien leijonien ja opasleijonien valmennukset, erityisesti piirin johtajakoulutus, sekä piirin tietoiskut. Koulutusjohtaja vastaa koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta ja hänen tukenaan ovat kuvernööritiimi ja jäsenjohtaja sekä viestintätiimi.

Approved
Harri_Alakulju
Harri Alakulju
Jäsenjohtaja (GMT)
050 646 84
Tehtäväkuvaus: Jäsenjohtaja laatii piirikuvernöörin kanssa vuosittaisen, mutta pitkäjänteisen jäsenohjelman ja -tavoitteet. Jäsenjohtaja seuraa piirin jäsentilannetta ja tukee jäsenkehitystä. Hän auttaa uusien klubien ja liitännäisklubien perustamisessa sekä pyrkii olemaan valppaana mahdollisten väsähtävien klubien suhteen: Piiri haluaa tukea klubeja uuteen nousuun.
Biography:

Olen B-piirin jäsenjohtaja ja ”Rakennetaan vahvemmat klubit B-piiriin”-ohjelman johtaja. Klubini on LC Espoo/Keskus. Olen toiminut piirikuvernöörinä, Lions-liiton puheenjohtajana ja kansainvälisen hallituksen jäsenenä. Olen ollut mm. Pohjolan Punainen Sulka-kampanjan kampanjajohtaja, Pohjoismaiden jäsenjohtaja ja aluejohtajana Itä-Eurooppa-projektissa vastuualueina Baltian maat, Puola ja Venäjä.
Rakennetaan yhdessä vahvemmat klubit B-piiriin!