Valmennus

B-piiri järjestää valmennuksia klubitehtävien hoitajille ja toimikuntien puheenjohtajille toiminnan tueksi. Tilaisuudet ovat tarpeen varsinkin uusille tehtävien hoitajille, mutta myös kokeneet hyötyvät niistä. Ohjelmien aikana on tilaa keskusteluun ja kyselyyn.
Ottakaa ilo ja hyöty irti valmennuksista! Tehtävät sujuvat, kun osaaminen on hallussa.

Kaikissa tilaisuuksissa on tarjolla joko kevyt ateria tai kahvi/tee ja voileipiä, jotka osallistuja maksavat paikalla. Mahdolliset tilojen vuokrat kustantaa piiri.

Annamme mielellämme lisää tietoa tilaisuuksista. Ota yhteyttä! (yhteystiedot sivun lopussa)

TERVETULOA!

Valikosta löytyy linkit sivuille
Kenelle, miksi ja mitä valmennus on: Lisätietoa valmennuksista yleensä
Valmennusmateriaalit: aikaisempien valmennusten materiaalit

joulukuu 2019

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Approved
Jäsenjohtaja (GMT)
Tehtäväkuvaus:

Jäsenjohtaja laatii piirikuvernöörin kanssa vuosittaisen, mutta pitkäjänteisen jäsenohjelman ja -tavoitteet. Jäsenjohtaja seuraa piirin jäsentilannetta ja tukee jäsenkehitystä. Hän auttaa uusien klubien ja liitännäisklubien perustamisessa sekä pyrkii olemaan valppaana mahdollisten väsähtävien klubien suhteen: Piiri haluaa tukea klubeja uuteen nousuun.

Biography:

Sauhuaa mökillä Savossa kesäisin.
Talvisin puuhaa Töölön klubissa miettien piirin asioita ja välillä valtakunnallisiakin. Lions jo viime vuosikymmenellä 🦁.

Approved
Koulutusjohtaja (GLT)
Tehtäväkuvaus:

Koulutusjohtaja laatii piirikuvernöörin kanssa piirin valmennussuunnitelman, johon kuuluvat klubivirkailijoiden, uusien leijonien ja opasleijonien valmennukset, erityisesti piirin johtajakoulutus, sekä piirin tietoiskut.

Biography:

Oma klubini on LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/NICE ja olen ollut lion 15v ajan. Parasta lions-toiminnassa on verkostoituminen ja yhdessä tekeminen - näin autamme monia. Itse kunkin velvollisuutena on kehittää itseään ja luoda tulevaisuutta paremmaksi niin itselleen kuin lähimmäisilleen. Koulutusjohtajana tuen piirimme leijonia tässä tehtävässä.

Viimeisimmät koulutusuutiset: