Lions Club Espoo/City

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mahtava mahdollisuus!
ISÄNTÄPERHEITÄ HAETAAN! 😊 Voisitko sinä toimia isäntäperheenä Suomeen Lions-vaihtoon saapuvalle nuorelle? Isäntäperheenä voi toimia ihan tavallinen perhe (ei tarvitse olla Leijona-perhe), jolla on mahdollisuus tarjota nuorelle oma huone isännöinnin ajaksi. Yhtä hyvin sopii myös yksinhuoltajaperhe tai lapseton pariskunta. Tärkeintä on avoin mieli ja halu kansainvälistyä. Hyvän mielen ja ikimuistoisen kokemuksen lisäksi perhe saa hienon tilaisuuden harjoitella kielitaitoa. Vaatimattomallakin kielitaidolla pärjää mainiosti, silla harva nuori puhuu natiivia englantia. Vaihdon kieli on pääasiassa englanti. Kielitaitoa pääsee mahdollisesti harjoittamaan myös jatkossa, sillä isäntäperheiden ja vaihtonuorten välillä syntyy useasti jopa vuosikymmeniä kestävä ystävyyssuhde. Saapuvat nuoret ovat 16-21 -vuotiaita nuoria ja on aina mukava, jos perheestä löytyy saman ikäinen nuori, mutta tämä ei ole este. Myös kahden nuoren majoittaminen samanaikaisesti on mahdollista, jos perheessä ei ole suunnilleen saman ikäisiä nuoria seuraksi nuorelle. Haettavat isäntäperhejaksot ovat: Euroopan ulkopuolelta saapuville 12.7.-29.7.2018 Euroopan sisältä saapuville 19.7.-29.7.2018 Olkaa rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen niin kerron lisää! susanna.jokipera(at)lions.fi…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin