Lions Club Helsinki/Finlandia

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
14.4 Kampissa tempaisee taas Jellonat! 😊👌
Lions Club Helsinki/Finlandia:n Auta Lasta Auta Perhettä -kampanja keräsi tällä kertaa lahjoitettuja tuotteita n. 3500 € arvosta paikallisen turvakodin lapsiperheille. Kiitos kaikille ihanille K-Supermarket Kamppi asiakkaille ja lahjoittajille! Kaikki tuotteet on nyt toimitettu Pääkaupungin turvakoti ry. :lle / Ensi- ja turvakotien liitto:lle. Kiitos tärkeille yhteistyökumppaneillemme. #LionsFinland #LionsClubs #MontaTapaaTehdaHyvaa #AutaLasta #Turvakoti…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin