Lions Club Kirkkonummi/Veikkola: Mares Lausmaa o

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Mares Lausmaa oli Lionsclub Kirkkonummi/Veikkolan lastenpäivillä järjestetyn arvauskilpailun onnellinen voittaja. Hänen veikkauksensa oli lähinnä oikeaa lukemaa. Auringonkukan siemeniä oli laatikossa 24 litraa, 13.401kg, 712506kpl. Onnea voittajalle! Palkinnon joka oli lahjakortti “Veikkolan Sukellusareenalle”, kävi luovuttamassa klubin presidentti Timo Aarnio.