Tervetuloa Pohjois-Skandinavian pääkaupunkiin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Oulussa pidettävään Suomen Lions-liiton 65. vuosikokoukseen ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Lue digilehtenä ilmestyneestä LION 02/18 mitä kaikkea päätoimikunta parhaillaan valmistelee kesäkuun mahtavimpaan viikonloppuun. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Toivotamme kaikki Leijonat tervetulleiksi Suomen Lions-Liiton 65. vuosikokoukseen Ouluun 8.–10. kesäkuuta. VUOSIKOKOUS/ JOUKO LAMPINEN, PÄÄTOIMIKUNNAN PU…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin