Isäntäperheenä pärjää vaatimattomallakin kielitaidolla

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Nuorisovaihtoon on hakenut tänä vuonna 28 nuorta viime vuotta enemmän, yhteensä 199. Nuorisovaihtovastaava Ari Lindell muistuttaa, että myös isäntäperheitä tarvitaan. Se on eräs monista tavoista tehdä hyvää. Lue nuorisovaihdosta ja monesta muusta aiheesta LION-lehden numerosta 02/18, joka on ilmestynyt digilehtenä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Nuorisovaihdossa olemme kautta siinä vaiheessa, että elämme nuorten sijoittelun kiivainta aikaa. Voimme iloita siitä, että vaihtoon haki nyt 28 nuorta ene…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin