Muistathan IhaNaiset-tapahtuman toukokuussa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Muistathan perinteisen Ihanaiset-tapahtuman, joka järjestetään tänä vuonna toukokuussa itärajalla. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan 30.4. saakka. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
LC-Kitee Keisarinna toivottaa teidät tervetulleeksi itärajalle19-20.5.2018 iloisten Itä-Suomalaisten vieraaksi nauttimaan yhdessä olosta,luonnosta ja karjalaisesta vieraanvaraisuudesta. Ohjelmass…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin