Ykkösaamu | Aurinko keittää Keniassa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Yhteispohjoismainen aurinkokeitinprojektimme Keniassa on edennyt loppusuoralle. Helmikuussa työryhmän puheenjohtajalla Jouko Ruissalolla ja projektipäällikkö Heikki Saarisella oli mahdollisuus olla todistamassa ensimmäisten keitinten käyttöönottoa syrjäisessä kylässä 70 kilometriä Nairobista pohjoiseen. Kuuntele Ylen Ykkösaamun tekemä Jouko Ruissalon haastattelu maanantailta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Aurinko keittää maissipuuron Keniassa Lesiolon syrjäisessä kylässä. Aurinkokeitin on suomalainen tuote. Täältä on viety Keniaan 1800 keittimen materiaalit ja niistä 1300 on jo käyttövalmiina….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin