Lions Club Karis – Karjaa: Hej allihopa! V

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hej allihopa! Vi kan med glädje meddela att Karis Lions sommaren 2018 igen ordnar det traditionella Ankracet i Pumpviken i Karis! Evenemanget startar kl 14 lördagen 11.8 och slutar ca kl 17. Ankorna släpps mot slutet av evenemanget. Ankracet är ett evenemang för hela familjen, denna gång i en lite förnyad picknick version. Hämta din egen picknick eller förhandsbeställ en picknick korg från Köttkontrollen, fram tills 7.8. Anklotter går att köpa på förhand i bl.a. Cykelcentralen, Euronics och Restaurang KW. Lotter går även att köpa på plats för 5 €/st kontant. Mera detaljerad info om programmet ges i juli. Boka dagen i din kalender redan nu 😀

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin