Lions Club Karis – Karjaa: Hei kaikki! Kar

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hei kaikki! Karjaan Lions järjestää taas kesällä 2018 perinteisen Ankrace tapahtuman Pumpiksessa Karjaalla! Tapahtuma alkaa lauantaina 11.8 klo 14 ja päättyy noin 17. Ankat päästetään uimaan tapahtuman loppupuolella. Ankrace on koko perheen tapahtuma, tällä kertaa hieman uudistetussa piknikversiossa. Ota oma piknik mukaan tai tilaa piknik-kori ravintola Köttkontrollenista viimeistään 7.8. Ankka arpoja voi ostaa etukäteen Köttkontrollenista, Karjaan Pyöräkeskuksesta, Euronicsista tai Ravintola KW:sta. Arpoja ​​voi ostaa myös paikan päällä 5 €/kpl käteisellä. Tarkemmat tiedot ohjelmasta annetaan heinäkuussa. Varaa päivä kalenterissasi jo 😀

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin