Tervetuloa Lions-piiri 107-B kotisivuille

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Näillä sivuilla esitellään maantieteellisesti läntiselle Uudellemaalle sijoittuvan Lions-piirin 107-B toimintaa.
Täältä löytyy tietoa niin piirin lioneille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille.

Lionsklubit – valmiina auttamaan kaikkialla maailmassa

Aina kun lionsklubi kokoontuu, ongelmat alkavat selvitä. Ja paikkakunnat paranevat. Se on seurausta siitä, että me autamme siellä missä apua tarvitaan – omilla paikkakunnillamme ja ympäri maailman – verrattoman rehellisesti ja voimakkaasti.

Maailman suurin palveluklubijärjestö

46 000 klubia ja 1,35 miljoonaa jäsentä tekevät meistä maailman suurimman palveluklubijärjestön. Olemme myös yksi tehokkaimmista: Jäsenemme auttavat paikkakuntaansa tekemällä sen, mikä on tarpeen. Missä teemmekin työtä, solmimme uusia ystävyyssuhteita. Kun lapset tarvitsevat silmälaseja, vanhuksilla ei ole riittävästi ruokaa ja autamme ihmisiä joita emme kenties koskaan tule tapaamaan.

Lue lisää lionsklubeista


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin