Photos from LC Espoo Laakson Liljat’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Marketanpuiston leikkipaikalla voi nyt ottaa vauhteja pesäkeinussa. Klubimme lahjoitti keinun leikkipaikalle Leijonapuistoon. Pohjois-Espoon Lionsklubi paljasti siellä tänään juhlavasti viime itsenäisyyspäivänä istuttamansa tammen muistolaatan. Marketanpuiston puutarhapäivät jatkuvat huomenna. Kannattaa mennä. Puisto on vehreänä ja paikalla paljon myyjiä ja esittelijöitä. Leijonapuiston kulmilla voi myös kuulla satakielen. ☘️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin