Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Sähköinen Liikuntaseuramateriaali valmistumassa Claned Groupin Topi Litmasen kanssa. Mahtava päivä viimeisten sähköisen materiaalin videoklippien ja kuvien hankinnassa. Koripalloilija Pierre Jallow kertoo valmentajan merkittävästä roolista rasismin ehkäisemisessä ja Espoon Taitoluisteluklubin valmentaja Anni Kyyrä kollegansa kanssa vetivät motivoivaa vuorovaikutusta täynnä olevan harjoitussession upealle joukkueelleen.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin