Suomen Lions-liitto: Satavuotisjuhla jättää jälkiä paikkakunnille

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liiton lehdistötilaisuudessa keskusteltiin oululaisista perinneprojekteista, joita on Suomessa tehty juhlavuoden aikana yhteensä 652. Kansainvälisen järjestön tulevan kauden presidentti Gudrun Yngvadottir sanoi, että on hienoa, että käytännön auttamistyötä tehdään niin paljon klubitasolla. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsvk2018
Lehdistötiedote 8.6.2018, vapaa julkaistavaksi klo 13.00Kansainvälisenlionstoiminnan satavuotisjuhlan kunniaksi lionsklubien käynnistämätperintöprojektit ovat tuoneet useille paikkakunni…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin