Vanha herraklubi haalii nyt naisjäseniä: ”Naiset monipuolistavat Lions Clubin toimintaa”

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Gudrun Yngvadottir on 100-vuotiaan Lions Clubs Internationalin historian ensimmäinen kansainvälinen naispresidentti. Hän on myös hyvä esimerkki menestyneestä johtajanaisesta, joka toimii vaikutusvaltaisessa ja yhteiskunnallisessa tehtävässä. Tänä viikonloppuna Yngvadottir on tullut Ouluun kertomaan visioistaan ja LCI:n tulevaisuudesta. Lue lisää huomisen Kalevasta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsvk2018
Kansainvälisen Lions Clubin tuleva presidentti, islantilainen Gudrun Yngvadottir sanoo sen suoraan: Lions Club on jäänyt vanhanaikaiseksi järjestöksi, joka koetaan konservatiivisena, miesvaltaisena ja vanhoihin perinteisiin jumiutuneena….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin