Lions Clubs International / District 107-B: Lions-toimintak

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Lions-toimintakausi 2018-19 pyörähti käyntiin 1.7.18 kansainvälisessä vuosikokouksessa USA:ssa Las Vegasissa. Siellä valittiin järjestön kautta aikain ensimmäiseksi naispresidentiksi Gudrun Yngvadottir Islannista. Oman 107B-piirimme kuvernööriksi nimitettiin 3.7.18 Sanna Mustonen (LC Kirkkonummi-Kyrkslätt/NICE), 1. varapiirikuvernööriksi Kristiina Jäntti (LC Espoo/Aurorat) ja 2. varapiirikuvernööriksi Susanna Jokiperä (LC Espoo/City). Kansainvälinen presidentti haastoi meidät mukaansa seikkailuun purjehtimaan kohti uusia horisontteja. Meidän tulee asettaa itsemme alttiiksi uusille haasteille ja mennä mukavuusalueemme ulkopuolelle. Aina kannattaa kokeilla uutta. Jäsenet ovat järjestömme voimavara. Toimintamme on hauskaa ja yhdessä tehden saavutamme enemmän, autamme yhä useampia. Tavoitteena on palvella vuosittain 200 miljoonaa ihmistä.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin