Suomen Lions Quest: LQ-ohjelman pä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LQ-ohjelman pääkouluttajan ja koulutuskoordinaattorin 10 vuoden työtehtäväni päättyvät valitettavasti ohjelmassa tehtyjen organisaaatiomuutosten johdosta. Kiitokset kaikille koulutuksessani mukana olleille ja ohjelman kehittämisessä sekä markkinoinnissa olleille yhteistyötahoilleni! Sekä kiitokset koulutuksia ja toimintaa rahoittaneille Suomen Lions -liitolle ja Lions-klubeille! Kaikkea hyvää uuteen LQ-kauteen ja kouluvuoteen! LQ-ohjelma on aivan paras ja aina ajankohtainen❤️

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin