Photos from LIONS CLUB ESPOO’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Syyskauden klubitoimintamme käynnistyy jo (syyskuun klubi-illan merkeissä) keskiviikkona 29.8.2018 klo 15 vierailulla avec Uudessa lastensairaalassa. Oppaanamme toimii Kari Väätäinen. Ilmoittautumiset ensi tilassa sihteeri Hasse Rekolalle. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta klubimme jäsentä avec. Kokoontuminen klo 14:50 Lastenlinnan pääoven edessä, josta kävelemme Uuteen lastensairaalaan. Vierailun jälkeen n. klo 17 omakustanteinen ruokailu Ravintola Mestaritalli, Merikannontie 2. Tervetuloa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin