Sing With the Lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Maailman suurimman palvelujärjestön Lions Clubs Internationalin ensimmäinen naispresidentti, islantilainen Gudrun Yngvadottir vierailee Suomessa 26.-29. elokuuta. Yngvadottir vierailee tänään muun muassa Helsigin yliopistolla ja Malmilla Suomen Lions-liiton toimistolla, jossa esitellään Itämerihanketta. – Den första kvinnliga presidenten för världens största serviceorganisation, Lions Clubs International, islänningen Gudrun Yngvadottir besöker Finland 26-29 augusti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
The future is ours and it starts here today. Watch the 2018-19 Lions International President Guðrún Yngvadóttir’s Lions music video. Written and performed by……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin