Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ylivieskan kasvattajia (opettajia, koulunkäynninohjaajia, partiojohtajia, valmentajia) Lions Quest -peruskurssilla 31.8.-1.9.2018 Raudaskylän kristillisellä opistolla. Oli hienoa etsiä ja löytää, miten tukea lapsen tervettä kasvua ihmisyyteen niin koulun kuin koulun ulkopuolisenakin kasvattajana. Mitä enemmän saamme välittäviä kasvattajia lasten viiteryhmiin, sitä paremmin heitä suojaamme.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin