LC Lauttasaari: Kiitos osallist

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kiitos osallistumisesta silmälasikeräykseen Lauttasaari päivillä. Laseja tuli satamäärin ja kiitämme kaikkia, enää laseja ei oteta meidän toimesta vastaan, vaan voitte toimittaa lasit itse suoraan Specsavers liikkeisiin. Mukavaa syksyä kaikille! Terveisin LC Lauttasaari

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin