Arne Ritari -säätiö sr

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Helsinkiläisen partiolippukunta Kaskipartio Ryn partiokämpän avajaisia on vietetty syyskuussa. LC Helsinki//Pakinkylän leijonat ovat tehneet vuonna 2014 käynnistyneessä hankkeessa yli 2 000 talkootuntia ja rahoittaneet hanketta noin 30 000 eurolla. Myös Arne Ritari -säätiö sr on ollut tukemassa hanketta 20 000 eurolla. Kyseessä on Arne Ritari -säätiön historian suurin avustus. – Monta tapaa tehdä hyvää. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #ARSaatio
Syyskuun ensimmäisenä päivänä vietettiin Kaskipartion uuden partiokämpän avajaisjuhlia. Kaskipartio on partiolippukunta, joka toimii Pohjois-Helsingissä. Partiolippukunnalla on ollut vuosikymmeniä partiokämppä Siuntion Korpirauhassa. Vanha partiokämppä oli huononkuntoinen, eikä se riittänyt ison lippukunnan tarpeisiin. Vanha partiokämppä päätettiin purkaa ja rakentaa tilalle uusi. Uudessa partiokämpässä on neliöitä kaikkiaan 140 m2. Uuden partiokämpän rakentaminen aloitettiin 2014. Se on syntynyt vahvassa talkoohengessä. Talkootunteja on kertynyt kaikkiaan noin 10.000, joista Lions Club Helsinki/Pakin kylän leijonat ovat tehneet 2.000 tuntia. Talkoolaisina toimivat tietysti partiolaiset itse, sekä heidän tukiyhdistyksensä. Arne Ritari –säätiö on ollut tukemassa Lions Club Helsinki/Pakinkylän hanketta 20.000 eurolla. Kyseessä on Arne Ritari –säätiön historian suurin avustus. Lions Club Helsinki/Pakinkylä oma rahoitusosuus hankkeessa oli noin 30.000 euroa. #LionsFinland #ARSaatio…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin