Kansainvälinen Lions Quest-tutkimus on valmistunut

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vasta julkaistun kansainvälisen Lions Quest-tutkimuksen tutkimusmenetelmä on kehitetty alun perin Suomen Lions-liiton kanssa yhteistyössä. Suomalainen tutkimus on herättänyt laajaa mielenkiintoa myös muissa Lions Quest -maissa. Kansainvälinen säätiö LCIF on laajentanut rahoittamaansa, viisivuotiseksi pidentynyttä tutkimusohjelmaa kahdeksaan muuhun maahan eri puolilla maailmaa. Lue tutkimuksen tuloksista ja muista mielenkiintoisista aiheista LION-lehdestä 04/18 www.lions.fi/lionlehti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Lionsklubien kansainvälinen säätiö, LCIF on ollut toteuttamassa Lions Quest -koulutusohjelmaa lähes 40 vuoden ajan. Sinä aikana ohjelmaa on toteutettu no…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin