Lions Club Helsinki Ruoholahti ry: Syyskuun klubi-

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Syyskuun klubi-iltaamme vauhdittamaan tulivat rohkeat leijonanryöstäjät Espoo / Kivenlahti klubista. Mutta Leijonaahan ei noin vaan ryöstettykään! Ryöstäjiä hiillostettiin ensin tietokilpailulla, jossa he eivät kuitenkaan saaneet riittävästi pisteitä. Joten, joutuivat he vielä opettelemaan niin samban askeleita, vatsatanssia kuin englantilaista valssiakin. Ja lopulta ansaitusti saivat Leijonan! Ikimuistoinen ilta oli kuin ote Tuhannen ja yhden yön sadusta 😁!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin