Klubit mukaan järjestämään Lasten Lumipäiviä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liitto on käynnistänyt yhteistyön Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa Lasten Lumipäivä -kiertueen järjestämiseksi. Yhteistyö avaa klubeille hyvän aktiviteettimahdollisuuden liikuttaa lapsia ja nuoria yhteistyössä paikallisten lumilajiseurojen kanssa. Asiaa koordinoiva lion Timo Härkönen muistuttaa, että moni seura kaipaa tekijöitä ja leijonilla on hyvä mahdollisuus mennä mukaan. Jokainen voi räätälöidä paikkakunnalleen sopivan mallin. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
SuomenLions-liitto on päättänyt käynnistää yhteistyön Suomen Hiihtoliiton ja SuomenAmpumahiihtoliiton kanssa Lasten Lumipäivä -kiertueen järjestämiseksi. LastenLumipäivät on valtakunnallinen lum…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin