Suomen Leot – MD 107 Finland

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lionien nuorisovaihto on monelle ainutlaatuinen kokemus. Lue Anniinan kokemuksia Kanadasta viime kesältä. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionsnuorisovaihto #lionsyouthexchange
Olin kesällä Lions-vaihdossa Kanadassa Albertan provinssissa ja voin kertoa, että ne olivat 4vko, jotka tulen muistamaan vielä kauan. Asuin kahdessa host-perheessä, joista toinen asui Calgaryssä ja toinen Calgaryn lähellä olevassa pienemmässä kaupungissa nimeltä Strathmore. Olin myös leirillä, jossa tutustuin nuoriin ympäri maailmaa. Opin matkalla paljon eri kulttuureista, mutta erityisesti Kanadan. Matkasta jäi kuitenkin päällimmäisenä mieleen ihmiset joihin tutustuin ja hauskanpito. Siksi sanonkin, jos yhtään mietit Lions-vaihtoon lähtemistä, tee se! 🦁 Anniina, Leo Club Järvenpää #lionsnuorisovaihto #kesävaihto #lionsyouthexchange…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin