Hyvän Päivänä juhlitaan hyviä tekoja

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Hyvän Päivää vietetään taas 8.10. Lähde kiubisi tai piirisi kanssa mukaan kertomaan lionien vapaaehtoisesta palvelutoiminnasta Hyvän Päivänä. Pääkaupunkiseudulla iloa tuodaan istuttamalla kukkasipuleita Malmin sairaalan pihalle. Samaa tai jotain aivan omaa ideaa voit toteuttaa oman paikkakuntasi iloksi. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Hyvän Päivä -tapahtumassa 8.10.2018 pääkaupunkiseudulla istutetaan tänä vuonna kukkasipuleitaMalmin sairaalan pihalle potilaiden,vierailijoiden ja henkilökunnan iloksi.Samallapalkitaan S…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin