Lions Club Karis – Karjaa: Luciakandidater

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Luciakandidater/-ehdokkaat 2018 Bilder på www.lionskariskarjaa.fi Foto: Emilia Nyberg 1 Elina Ervast är 15 år och bor i Karis. Hennes hobbyn är handboll och att spela gitarr. Hon beskriver sig som snäll, social och glad. Som Lucia vill hon sprida glädje och julstämning. 2 Evelina Forsström är 15 år och bor i Billnäs. På fritiden lyssnar hon på musik och umgås med familj och vänner. Hon beskriver sig som positiv, glad och social. Som Lucia vill hon sprida glädje. 3 Fanny Söderlund är 15 år och bor i Svartå. På fritiden brukar hon vara med vänner. Hon beskriver sig med orden vänlig, snäll och social. Som Lucia vill hon sprida glädje och stämning. 4 Iris Söderblom är 15 år bor i Fiskars. Hennes hobbyn är piano, sång och dans. Hon beskriver sig som varm, ärlig och snäll. Som Lucia vill hon göra andra glada och få andra att le. Det är en av de bästa känslorna. 5 Jenna Merivirta är 15 år bor Billnäs. Hennes hobbyn är musik och teater. Hon beskriver sig som social, glad och vänlig. Som Lucia vill hon sprida glädje till sina medmänniskor och få en rolig erfarenhet till.. 6 Kaisla Dahlqvist är 15 år och bor i Pojo. Hennes hobbyn är Pojo FBK och handboll. Hon beskriver sig som rättvis, godhjärtad och pratglad. Som Lucia vill hon vara de äldres guldkant i vardagen. 7 Malin Mäkinen är 15 år och bor i Pojo. Hennes hobbyn är djur, teckning och att vara med vänner. Hon beskriver sig med orden utåtriktad, tillförlitlig och hjälpsam. Som Lucia vill hon sprida en varm känsla och få de omkring henne att känna sig sedda. 8 Sanni Pettersson är 15 år och bor i Karis. Hennes hobbyn är ridning och att gå på gym. Hon beskriver sig som glad, motiverad och vänlig. Som Lucia vill hon sprida lycka och julanda och få människorna omkring glada. 9 Viivi Tasanko är 15 år och bor i Karis. Hennes hobbyn är handboll, scouter och dans. Hon beskriver sig själv som vänlig, social och pratglad. Som Lucia vill hon göra andra i sin omgivning glada och sprida luciastämning med ljus och sång. Alla 9 ungdomar är med i luciatåget i alla fall och har nu några veckor av flitig sångövning framför sig. Luciakröningen den 13 december hålls detta år i Pojo kyrka.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin