Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vantaan Kilterin koulun 40 yläluokkien opettajaa harjoittelivat Elämisentaidot – Lions Quest -ohjelman työtapoja, joilla läsnäoleva kasvattaja voi ohjata nuoria saavuttamaan unelmansa. Erityisen tärkeänä koettiin oppimisilmapiirin turvallisuus ja ryhmäprosessin merkitys sen rakentamisessa. 18.12. Dreamsteri Essi Hellen tulee pitämään koulun oppilaille Unelmapäivän. Projektin molemmat osat toteutetaan PuSu -keräystuotoilla. Lämmin kiitos leijonille! Kuvan mietelause on Kilterin vahtimestarin asenne, jonka hän kertoi vievänsä mukanaan jokaiseen työpaikkaansa.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin