Lions Club Hanko – Hangö: Ihan pian se on

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Ihan pian se on! Itsenäisyyspäivä 6.12. Silloin muistamme sankareitamme, heitä jotka toivat meille mahdollisuuden valita. Sytytä kynttilä. Iloitse iltapuvussa. Käy haudoilla. Ota kaveria kädestä. Älä jätä ketään yksin. Valinnan saimme lahjana- siksi käytämme sen hyvään. Klo 10.15 seppeleenlasku sankarihaudoilla. Tapaamisiin!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin