Photos from Lions Club Espoo/Keskus’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Espoolaiset lionsklubit kokoontuivat perinteiseen itsenäisyyspäivätapahtumaansa Espoon sankarihaudoille. Sytytimme kynttilät, pidimme hartaushetken ja kokoonnuimme laskemaan piirikuvernööri Sanna Mustosen ja aluepuheenjohtaja Martti MIettisen viemänä seppeleen espoolaisten kaatuneiden muistomerkille. Lopuksi saimme nauttia hyvästä kahvista ystävien seurassa. Järjestelyvastuussa olivat LC Espoo/Keskus, LC Espoo/Suvituuli ja LC Espoo/Laakson Liljat. Kahvituksesta huolehti LC Espoo/Aurorat.