Lionstyötä sydänten hyväksi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Nyt on lionsklubeilla mahdollisuus osallistua sydäniskuriaktiviteettiin, josta hyötyy klubin koko oma toiminta-alue. Sydäniskureiden eli defibrillaattoreiden avulla saatetaan pelastaa useiden ihmisten elämä. LC Littoinen teki Oulun vuosikokoukselle aloitteen valtakunnallisesta sydäniskuri-kampanjasta, jonka lionsklubit toteuttaisivat kaikkialla Suomessa. Aloite sai kokouksessa myönteisen vastaanoton. Osallistu sinäkin klubisi kanssa kampanjaan. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #montatapaatehdähyvää
Lions Club Littoinen on tehnyt Lions-liitolle aloitteen hankkeesta, jonka tavoitteena on sydäniskureiden määrän lisääminen Suomessa. Aloitetta käsiteltiin Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa Oulussa…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin