Suomen Lions-liitto ry

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

B-piirin edustaja sijoittui valtakunnallisessa kisassa upeasti kolmanneksi!
Kansainvälisessä rauhanjulistekilpailussa Suomea lähtee edustamaan Nella Koskisen työ “Kunpa missään ei olisi sotia”. 12-vuotias Koskinen on Porin Cygnaeuksen koulun 6B-luokalla ja voittaja tulee M-piiristä. Koskisen työ oli myös yleisön suosikki Facebook-äänestyksessä. Onnea voittajalle! Toiseksi tuli Mio Malmin työ Lahden Stainer-koulun 6-luokalta C-piiristä ja kolmanneksi Bless Leitzingerin työ Pikku Huopalahden ala-asteen 6A-luokalta B-piiristä. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #peace #rauhanjulistekilpailu…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin