Klubit mukaan järjestämään Lasten Lumipäiviä

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Nyt klubit mukaan järjestämään Lasten Lumipäiviä. Suomen Lions-liitto on käynnistänyt yhteistyön Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa Lasten Lumipäivä -kiertueen järjestämiseksi. Asiasta kiinnostuneiden klubien kannattaa olla yhteydessä paikallisiin seuroihin, jotka järjestävät hiihtoa, mäkihyppyä tai ampumahiihtoa. Tämä on klubeille hyvä aktiviteetti liikuttaa lapsia ja nuoria yhteistyössä lumilajiseurojen kanssa. Lue tästä ja monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta tuoreesta LION 06/18 -lehdestä. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti
SUOMEN LIONS-LIITTO on päättänyt käynnistää yhteistyön Suomen Hiihtoliiton ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa Lasten Lumipäivä -kiertueen järjestämi…